søndag 2. mai 2010

noe av skrotet mitt (skattene mine)

Fikk dette skiltet av svigerfar og jeg ble hoppende glad. Skrot synes nok noen av de andre jeg deler hus med -en skatt for meg. Når gangen er fiksa skal det henge der som advarsel til besøkende.
Denne lille kommoden fant jeg på Evanger. Den ble stappa inn i en allerede full feriebil. Nå står den på kjøkkendisken og er så fin atte...

Er glad i gamle esker og kasser jeg, får aldri nok. Skulle gjerne hatt noen gamle kofferter og hatteesker også...

Klokka hang her når bestemor og bestefar levde, så var den en svipptur innom foreldrene mine før den kom tilbake hit. Skuvsenga har jeg hatt siden tenåra og er veldig glad i den og. Gamle putetrekk har jeg fått av "bestemor dale".

Mer "arvegods": ei lita fin hylle som jeg også har hatt i ei evighet. Oppå står skåler som "bestefar dale" har dreia. Har mange fine ting som han har laga. Dukene er hekla av bestemor/oldemor .

4 kommentarer:

 1. Elsker interiøret ditt!!

  Takk for kommentar i bloggen min!

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder. Kos deg med skrotet du :-)
  Jeg er spent på om gardinene passet?
  Klem fra oss i Molde

  SvarSlett
 3. Heisann Aud.
  Trivelig å "se" deg igjen. Koselig med nordmøringer som blogger. En riktig koselig blogg du har. Og den kjøpmannsdisken du pisket Andrew til å hente var bare KNALL!!
  Ha en fin mandag,...

  SvarSlett
 4. Artig å se skattene dine, Aud. Jeg er nok på nivå med deg når det gjelder skatter og skrot. Har sittet med et nattbord på fanget hjem fra ferie jeg også. Enig med ovenstående; kjempefin kjøpmannsdisk i tidligere innlegg.

  SvarSlett